Blog

Heeft u Spaans geleerd en u wilt het in de praktijk brengen door op vakantie te gaan naar Spanje of Zuid-Amerika, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Machu Pichu, Peru

Naast het verzorgen van Spaanse lessen hebben we ook een reisbureau die Rondreizen door Peru, Bolivia en Ecuador met Galapagos eilanden organiseert.

Wie zijn wij:
Rondreizen Peru is een klein reisbureau . Zeer geschikt voor de individuele reiziger. Ons reisbureau is gevestigd in Lima. Het wordt gerund door een Nederlandse reisleider en maken gebruik van officiële gidsen.

Hierdoor kunnen wij uw rondreis op maat, naar uw wensen, en bijgestaan in uw eigen taal verzorgen. Vanwege onze (Nederlandse assistentie) en achtergrond dat sommigen van ons reeds jarenlang woonachtig zijn in Peru hebben wij een schat aan ervaring. Wij kunnen als geen ander garanderen dat uw verblijf hier een onvergetelijke, interessante, en veilige ervaring zal zijn!

Wij zijn gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen of (nieuw) onze groepsrondreizen met max. 6 deelnemers. De individuele reizen zijn door u aan te passen naar uw wensen.

Interesse !!  bezoek onze website

rondreizenperu.eu