Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Groepslessen

 

Aanmelding voor een groepsles dient te geschieden via het contactformulier van de website.  Graag aangeven welke cursus, uw naam, 06 nummer en email.  Bij binnenkomst van uw mail krijgt u een bevestiging van ons en de algemene voorwaarden toegestuurd. Wij vragen u of u akkoord gaat met onze bevestiging en de algemene voorwaarden.

Heeft u reeds een ondergrond met Spaans of heeft u al eens een paar les gevolgd dan graag even kontakt opnemen via telefoon zodat ik in een kort gesprek kan beoordelen bij welke groep u zich kunt aansluiten.

De groepslessen starten bij ons altijd begin oktober en begin januari. De lessen worden gegeven in de avond. Lestijden en data kunt u terugvinden bij de cursus op de website.

Bij groepslessen is het niet mogelijk een gemiste les in te halen. Is eventueel wel mogelijk in een Privé les tegen betaling.

De vakanties wordt in onderling overleg met de groep besloten of we 1 of 2 of 3 weken stoppen.

 

Annulering / opzegging

Als er minder dan 3 aanmeldingen zijn kunnen wij de cursus annuleren. De groepslessen gaan door bij minimaal 3 cursisten.   Uw aanmelding kunt u ook nog annuleren. Na uw aanmelding heeft u 2 dagen bedenktijd en kunt u zonder kosten annuleren. Dit kan alleen tot 1 week voor de start van de cursus. Daarna bent u het lesgeld verschuldigd.

Op een reeds betaalde cursus die tijdens de 10 lessen door u niet wordt afgerond heeft u geen recht op restitutie.  Bij ernstige of bijzondere omstandigheden kunt u de rest van de lessen in overleg op een ander tijdstip inhalen.

Opzeggen dient te geschieden per email, na ontvangst van uw email krijgt u van ons een bevestiging.

 

Betaling

Groepslessen zijn in de avond en zijn 1.15 minuten. Kosten zijn € 200,00 voor de eerste 10 lessen (deel A1.1). De gehele beginnerscursus (a1) bestaat uit 3 delen van 10 lessen. A1.1, A1.2 en A1.3.  Het lesboek en werkboek Con Gusto nieuw 1 is voor de gehele beginnerscursus.  Het tekstboek en werkboek zijn bij ons ook te koop tegen dezelfde prijs als op internet. Het lesgeld dient uiterlijk 1 week voor het begin van de cursus betaald te worden.

Privé lessen.

Prijs is € 35,00 per uur. Met 2 personen € 55,00 per uur. Een les annuleren/afzeggen 24 uur van tevoren anders wordt de les in rekening gebracht.